Menu Sluiten

werkkleding dames

Werkkleding dames

Werkkleding is vaak alleen voor mannen gemaakt – met een pasvorm die bij mannen past. In de afgelopen jaren is het aanbod van werkkleding voor vrouwen echter aanzienlijk toegenomen. Allebedrijfs-kleding biedt ook een breed scala aan werkkleding voor vrouwen. hier lees je meer over onze werkkleding voor dames.

werkkleding dames

Werkkleding beschikbaar voor vrouwen

Een kenmerk van werkkleding voor dames is dat het een optimale pasvorm en hoogwaardige afwerking heeft. Aangezien er steeds meer werkkleding voor vrouwen wordt aangeboden. Het aantal vrouwen in de industriële sector en in de sectoren waarin beschermende kleding nodig is, is de afgelopen jaren verviervoudigd. Het beeld dat veel mensen hebben van werkkleding is onhandig, stil en alleen gemaakt voor mannen. Dit is echter allang niet meer het geval. Alle-bedrijfskleding dames werkkleding is speciaal ontworpen voor vrouwen, van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maat.

werkleding voor dames bedrukken

Het bedrukken van werkkleding is altijd mogelijk voor elke stuk kleding. het bedrijfslogo kan in verschillende groottes en kleuren, want de heren en vrouwen maten zij niet hetzelfde dus het zou kunnen dat het logo kleiner moet zijn bij de vrouw daarvoor kunt u ons bellen of mailen en kunnen we u verder helpen uitzoeken met de geschikte grootte voor uw logo.