Menu Sluiten

Bedrijfskleding voor in de horeca

Kleren maken mensen. En bedrijfskleding maakt indruk in de horeca. Ten slotte speelt uiterlijk een grote rol, vooral voor bedrijven in de dienstensector waarvan de medewerkers veel klantcontact hebben. De individuele werknemerskleding ondersteunt uw merkimago en zorgt voor een hoge herkenningswaarde

Klik voor meer informatie op Bedrijfskleding horeca.

bedrijfskleding horeca

Indruk maken in de horeca

We helpen u met het ontwerp voor op de kleding. Omdat elk bedrijf uniek is, bieden wij een breed assortiment met individuele ontwerpopties. U kunt ons bedrukking services gebruiken voor kleding uit ons assortiment of ook een complete collectie laten ontwerpen in uw huisstijl.

Of je nu een schort met logo wilt bedrukken en daarnaast een shirt met personeelsnaam wilt borduren kan dat, we verfijnen bijna elk kledingstuk. Wilt u een complete collectie? Onze klantenservice adviseerd u over kleuren, materialen en ontwikkelen een samenhangend kledingconcept.

Bedrukken Bedrijfskleding horeca

Kleding voor horeca personeel moet meer zijn dan alleen comfortabel. Daarnaast moet het een professionele uitstraling hebben die past bij uw horecazaak en concept. Dit heeft niet alleen betrekking op de activiteit, maar bijvoorbeeld ook op het keukenpersoneel. Dit kunnen wij doen door uw logo of tekst op uw horecakleding te bedrukken of te borduren. Hierdoor past de kleding perfect bij de merkidentiteit. Wilt u dat het logo of de tekst van uw bedrijf op uw horeca-uniform wordt geschreven of geborduurd? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze bedrukkingen en borduursels staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit. Uw logo of tekst blijft ook na eindeloze werkdagen en wasbeurten in uitstekende staat.