Menu Sluiten

Groothandel bedrijfskleding

Al in de oudheid en de middeleeuwen wad er al werkkleding . In de eerste plaats heeft het zijn dragers duidelijk en duidelijk toegewezen aan een specifiek beroep. Naast beschermende functies, zoals een leren schort voor de smid, speelde groothandel bedrijfskleding een belangrijke rol in de sociale en sociale status – zoals vandaag de dag nog steeds te zien is in de traditionele gildekleding van rondtrekkende timmerlieden, die ook buiten het werk worden gedragen. Bij alle bedrijfskleding kunt je veel groothandel bedrijfskleding vinden.

Bekijk onze bedruk bare groothandel bedrijfskleding,

groothandel bedrijfskleding

Verschillende eisen aan optimale werkkleding

Werkkleding heeft tegenwoordig meestal minder betekenis buiten de werkplek. Er zijn veel ambachten zoals timmerlieden, metselaars, schilders, bakkers, koks, maar ook tuinarchitecten en hoveniers. In deze beroepen is net als in het servicegebied van de horeca en hotelbranche. In het vakgebied “praktijk en verzorging” daarentegen spelen eisen als wasbaarheid bij hoge temperaturen en sterke waarden op het gebied van ademend vermogen en dergelijke (in de ambulante zorg) een grote rol. Ook al speelt uniformkleding de laatste jaren. Zeker sinds het reclameverbod voor artsen is opgeheven een steeds grotere rol voor het praktijkteam.

Wat kopers eisen: optimaal comfort, modieus design, maximale functionaliteit

Ongeveer 60 miljoen mensen in Europa hebben al werkkleding nodig – en de trend neemt toe. Volgens de uitspraak van het grondwettelijk hof is de werkgever verantwoordelijk voor de kleding van deze mensen – althans in Nederland. Naast de eigenschappen die de wet voorschrijft voor bepaalde werktextiel, hebben drie zaken de grootste invloed op de keuze van textiel: Eerst en vooral de snit en het comfort, gevolgd door design en kleur en functionaliteit. Als je dit interessant vond bekijk dan ook onze andere bedrijfskleding.