Menu Sluiten

Levertijd & Kosten

Bij Alle-Bedrijfskleding streven wij ernaar om uw bestelling zo snel en efficiënt mogelijk te leveren. Hieronder vindt u meer informatie over de levertijd en de kosten van onze bedrijfskleding.

Levertijd

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van het product en de gewenste bedrukking of borduring. Bij ieder product in onze webshop staat aangegeven wat de gemiddelde levertijd is. Houd er wel rekening mee dat deze levertijd een indicatie is en dat het kan voorkomen dat de levering van uw bestelling vertraging oploopt. Wanneer dit het geval is, zullen wij u zo snel mogelijk op de hoogte stellen en samen met u kijken naar een oplossing.

Verzending

Wij versturen onze bedrijfskleding met betrouwbare verzendpartners, zoals PostNL en DHL. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u van ons een Track & Trace-code waarmee u de status van uw levering kunt volgen.

Kosten

Bij Alle-Bedrijfskleding hanteren wij een standaard tarief voor verzend- en administratiekosten. Dit tarief bedraagt € 10,00 exclusief BTW per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 250,- exclusief BTW worden er geen verzend- en administratiekosten in rekening gebracht. Houd er wel rekening mee dat eventuele extra kosten in rekening kunnen worden gebracht voor speciale verzoeken, zoals spoedleveringen of leveringen naar het buitenland. Deze kosten zullen altijd vooraf met u worden besproken.

Hulp nodig?

Heeft u vragen over de levertijd of kosten van uw bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over de levering van uw bedrijfskleding. Zo weet u zeker dat uw bestelling op tijd en tegen de juiste kosten wordt geleverd.