Menu Sluiten

Bedrijfskleding medisch

We inspireren zowel zakelijke als particuliere klanten met de modieuze kledingstukken met bedrijfskleding medisch. Dit komt ook door onze selectie: zelfs als u niets in ons assortiment zou vinden, bestellen we het graag rechtstreeks bij de fabrikant voor u. Wij adviseren u graag individueel om de perfecte selectie voor uw beroep te vinden. Voor teamapparatuur in medische praktijken, klinieken of verpleeghuizen bieden wij ook de mogelijkheid tot monsterverzendingen. onze bedrijfskleding medisch zijn gemaakt met hoge kwaliteit.

Smaakvolle kleding voor uw werk

In de geneeskunde en met name in de verpleegkundige beroepen is het gebruikelijk dat personeel speciale werkkleding draagt. Een algemeen uniform ontwerp moet de patiënt op het eerste gezicht laten zien wie er bij de praktijk hoort en wie als contactpersoon kan dienen. Daarnaast moet kleding in deze beroepen ook onderhoudsvriendelijk zijn en aan bepaalde hygiënevereisten voldoen.

Maak kennis met onze geweldige tunieken met print

Overigens zijn onze printtunieken een bijzonder hoogtepunt: ze zijn net zo hoogwaardig als alle andere kledingstukken, maar komen in vrolijke dessins. Deze looks zijn niet alleen populair in de kinderafdeling! Enerzijds gebruiken we modellen van onze Amerikaanse merken, anderzijds zijn er ook de eerste kleurrijke modellen van ons eigen merk. We hebben nog meer artikelen zoals deze bekijk onze bedrukte T-shirt bijvoorbeeld.

Bekijk onze beauty tuniek,

bedrijfskleding medisch

bekijk ook onze beauty & spa tuniek,

bedrijfskleding medisch

Zie ook onze andere beauty & spa tuniek,

bedrijfskleding medisch