Menu Sluiten

Over Alle bedrijfskleding

Wie zijn wij?

Alle bedrijfskleding is een toonaangevende online aanbieder van bedrijfskleding en veiligheidskleding. Wij bieden een breed assortiment aan kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken. Onze klanten zijn bedrijven uit verschillende branches, van de bouwsector tot de horeca.

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige bedrijfskleding en veiligheidskleding tegen scherpe prijzen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, service en klanttevredenheid. Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ons assortiment

Wij bieden een breed assortiment aan bedrijfskleding en veiligheidskleding, variërend van werkschoenen en werkbroeken tot veiligheidsvesten en overalls. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de geldende normen en eisen.

Merken

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Dickies, Helly Hansen, Mascot, Russel en meer. Door samen te werken met deze merken kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

H4: Service

Naast kwalitatief hoogwaardige producten bieden wij onze klanten ook uitstekende service. Zo kunt u bij ons terecht voor deskundig advies, een snelle levering en een eenvoudige bestelprocedure. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er dan ook naar om onze klanten volledig te ontzorgen als het gaat om bedrijfskleding en veiligheidskleding. Wij staan altijd open voor feedback en proberen onze service voortdurend te verbeteren.

Neem gerust contact op met onze klantenservice als u vragen heeft of meer wilt weten over onze producten en service. Wij staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.