Menu Sluiten

OVER Alle Bedrijfskleding

Over Alle bedrijfskleding

Alle-Bedrijfskleding is een onderdeel van TBTB Relatiegeschenken en is de betrouwbare partner voor alles met betrekking tot het gebruik van bedrijfskleding.

Of het nu gaat om caps, T-shirts, Werkkleding of bedrijfskleding, bij ons krijgt u alles uit één hand. Producties op schema zijn voor ons net zo natuurlijk als een optimale prijs-prestatieverhouding. U vindt een grote selectie bedrijfskleding in onze online winkel voor werkkleding producten. 

We hebben meer dan 10.000 textiel voor u klaar. Alle door ons getoonde bedrijfskleding worden individueel afgewerkt volgens uw wensen. Op verzoek kunnen we natuurlijk ook werkkleding verzenden zonder reclame. Of het nu gedrukt, geborduurd, gegraveerd of anderszins verfijnd is, wij adviseren u uitgebreid en individueel om het best mogelijke reclame-effect te implementeren. Naast de productie van werkkleding artikelen, is persoonlijk advies natuurlijk een topprioriteit voor ons. 

Neem contact met ons op als het juiste werkkleding niet is gevonden. Samen zullen we een oplossing vinden. Wij adviseren u graag telefonisch of persoonlijk om uw project volledig met u te coördineren. Onze klantadviseurs zijn beschikbaar om al uw vragen over promotieartikelen te beantwoorden. 

Het begon allemaal met een idee

Een idee ging vooraf aan de oprichting van Alle-bedrijfskleding. Grootschalige handel in werkkleding zou een leegte in de markt moeten opvullen. Tot ieders verrassing was dit idee niet zo nieuw. 

We zijn er trots op dat we nu kunnen verwijzen naar een van de grootste reeksen verschillende textiel. Het succes van Alle-Bedrijfskleding is ook te danken aan een loyale klantenbasis, die werd gecreëerd door persistentie en een steeds uitgebreider aanbod van diensten met constante kwaliteit.

We beginnen eraan

Het aanbod in de advertentiemedia-markt is kleurrijker en omvangrijker dan ooit tevoren. Alleen al om deze reden is het niet eenvoudig om het juiste product te vinden. Bovendien zijn er altijd nieuwe soorten onontdekte textiel. 

Omdat niet alleen visuele, maar ook duurzaam een steeds belangrijkere rol speelt bij de selectie van een artikel. De constant veranderende behoeften van een terecht veeleisende klanten hebben ook hun stempel op ons gedrukt – positief! De textiel handelaar werd een reclamemateriaalbureau met een fullserviceaanbod! En dus was het slechts een kwestie van tijd.

De peetvaders van succes

Een groot aantal loyale klanten en het feit dat het in 2004 niet alleen een idee was. En bedrijven uit de handel, industrie en diensten die hun vertrouwen in Alle-Bedrijfskleding hebben gesteld.

We zullen het in ons gestelde vertrouwen blijven rechtvaardigen en zullen hard werken om de lijst met referenties uit te breiden.