Menu Sluiten

COPYRIGHT Alle-Bedrijfskleding

Bij Alle-Bedrijfskleding zijn we trots op onze producten en ons merk. Het is dan ook belangrijk voor ons om onze intellectuele eigendommen en copyright te beschermen. Alle inhoud, inclusief afbeeldingen, teksten en logo’s, die op onze website worden gepresenteerd, zijn beschermd door het auteursrecht. Dit betekent dat onze producten en ons merk niet zonder onze toestemming kunnen worden gebruikt of gekopieerd.

Het is belangrijk om te weten dat het ongeautoriseerd gebruiken of kopiëren van onze producten of ons merk in strijd is met het auteursrecht en kan leiden tot juridische stappen. Wij zullen altijd ons intellectueel eigendom beschermen en de nodige maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat onze producten en merknamen beschermd blijven.

Als u vragen heeft over ons copyrightbeleid of als u onze producten wilt gebruiken, neem dan contact met ons op en wij zullen u graag helpen. Wij zijn toegewijd om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit bedrijfskleding en wij vragen u om ons te helpen onze producten en merknamen te beschermen.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking in deze kwestie.

Met vriendelijke groet,

Het Alle-Bedrijfskleding team.