Menu Sluiten

Kledingstukken die zijn aangepast aan de vrouwelijke figuur en dienovereenkomstig zijn ontworpen, vindt u bij dames werkkleding. Er is alles, van nauwsluitende werkkleding, loszittende werkkleding tot bedrukte dames werkkleding- u hoeft alleen maar te beslissen. Onze kledingstukken zijn in lijn met de laatste trends, maar er zijn ook veel geweldige aanbiedingen en overgebleven voorraden van merken als Mascot en Carhartt Workwear en nog veel meer.

Hier bij ons is het aanbod werkkleding voor dames zo groot dat je hele sets of makkelijk te combineren items van hetzelfde merk of zelfs van verschillende merken kunt vinden.

bekijk onze dames werkkleding,

dames werkkleding bedrukken met logo

Grote keuze aan kleding voor koks, serveersters en verplegend personeel

In welke branche u ook werkt, wij kunnen u van top tot teen aankleden. Naast werkkleding bestaat ons assortiment uit kokskleding, kelnerskleding, verzorgingskleding en ziekenhuiskleding. Uiteraard is een zeer goede kwaliteit en het juiste draagcomfort gegarandeerd.

In de categorie zakelijke kleding vind je alles wat je nodig hebt voor een serieuze en zelfbewuste zakelijke look. Voor het dagelijkse werk op kantoor, als verkoopster, op een beurs of in het algemeen waar je netjes gekleed moet zijn, zijn er chique overhemden, broeken, gebreide truien, polo’s, jassen en nog veel meer. Als je vragen hebt dan kan je ook altijd contact op nemen met ons. Wij helpen u graag verder.

Functionele kleding voor buitenactiviteiten, jagen en sporten

Onder sport- en vrijetijdskleding vallen de categorieën jagen en buitenactiviteiten, joggen, golfen, fitness, fietsen etc. Hier vindt u zeker de juiste kleding voor uw hobby.

dames werkbroek

Praktisch, functioneel, gemakkelijk? Ja! Triest en vervangbaar? Nee!!! De werkoutfit moet ook modieus, cool – en bij voorkeur individueel zijn. De tijd dat dames werkbroek uitsluitend werd gebruikt om als bescherming tegen vuil of om gereedschap op te bergen, is voorbij. Professionele mode is een emotioneel thema geworden. Met onze workwear-collecties hebben we daar een beslissende bijdrage aan geleverd. Onze dames werkbroek zijn gemaakt van goeie kwaliteit en is ook te bedrukken.