Menu Sluiten

Sneeuw overal Sneeuw – dat zou op sommige werkplekken gezegd kunnen worden, maar dat is geen sneeuw, maar de schilderskleding. Speciale beroepen zoals schilder, stukadoor en stukadoor dragen het liefst witte werkkleding. Als het om werkkleding gaat, heb je waarschijnlijk de kleinste keuze. Witte kleding heeft hier immers de voorkeur dus de schilderskleding.

Witte werkkleding

Vrijwel alle betrokkenen weten echter dat dit niet altijd zo gemakkelijk te verkrijgen is. Je kunt immers niet zomaar naar de dichtstbijzijnde kledingwinkel gaan en broeken, overhemden en jassen in het wit kopen, die natuurlijk nog steeds tegen het werk kunnen en dat zo lang mogelijk. Zodat je er in de toekomst niet meer mee hoeft te worstelen, hebben we een grote variatie aan artikelen van schoenen tot broeken zodat alles precies in elkaar past. witte werkkleding is goed voor schilder omdat als je verf mengt dan kan het de kleur beïnvloeden. Dus daarom is witte werkkleding de beste. Bij Alle bedrijfskleding vind u verschillende kleren van hoge kwaliteit.

Bekijk onze witte werkbroeken,

schilderskleding bedrukken

Groot comfort

Enkele van de beste fabrikanten hebben complete collecties voor schilders uitgebracht. Een van deze bedrijven is bijvoorbeeld Blakläder, met hun zeer populaire tuinbroek voor schilders 2611. Ze zijn gemaakt van 100% katoenen twill, waardoor de broek zo comfortabel op de huid zit. Een borstzak met inzetstukken en extra zakken in en op de broek zorgen voor voldoende ruimte. Verstevigingen op het zitvlak en de zakken voor kniekussens maken het werk comfortabeler. Dit is tenslotte de hoofdtaak van een broek als deze, comfort en toch voldoende prestatie. En dat is gegarandeerd door elke broek hier in de categorie schilder / stukadoor / stukadoor. Geselecteerd uit de beste artikelen, zijn de goederen hier speciaal voor u opgesomd en natuurlijk tegen een lage prijs van zeer goede kwaliteit – dat is wat telt in uw werkkleding. Bekijk ook onze werkkleding van Mascot.

Bekijk ook onze witte overall,

schilderskleding bedrukken met logo