Menu Sluiten

Werkkleding om je goed te voelen

Werkkleding moet functioneel en praktisch zijn, wat ook een bepaald niveau van comfort inhoudt, zodat u comfortabel in uw kleding kunt werken. Daarnaast heeft werkkleding natuurlijk ook een esthetische claim, want een nette en professionele uitstraling hoort bij de omgang met je klanten. Bij het ontwerpen van werkkleding door Alle Bedrijfskleding werd met al deze eisen rekening gehouden en het resultaat van deze inspanningen is te zien.

Bekijk al ons werkkleding in de shop:

Werkkleding bedrukken

Comfort in beweging

Met elastische en vormvaste stoffen staat de nieuwe lijn voor absolute bewegingsvrijheid bij elke stap. En ook de modellen mascot werkkleding passen perfect bij elke beweging, zonder te beknellen. Dit extreem hoge comfort staat garant voor werkkleding die met veel plezier wordt gedragen.

 • Bewegingsvrijheid : de elastische stretchstof zorgt voor absolute bewegingsvrijheid en uiterst comfortabel werken.
 • Robuust : drievoudige naden maken zelfs bijzonder belaste gebieden robuust en duurzaam.
 • Lucht- doorlaatbare: Gebruikt voor maximaal comfort: de luchtdoorlatende Zeef in de oksels.
 • Versterkte stof : In het zwaarbelaste kniegebied is de stof versterkt en waterdicht, de extra broekinzet biedt ruimte voor de MODYF® PRO kniekussens.
 • Bescherming : het geïntegreerde gsm-zakje biedt bescherming tegen elektromagnetische golven.
 • Herkenbaarheid : Voor snelle herkenning zijn insteekbare ID-kaarten geïntegreerd in de jaszak en zijzak van de werkbroek.
 • Individueel design : boven de borstzak is voldoende ruimte voor individuele borduursels en prints.

Uw veiligheidsschoenen en uw persoonlijke beschermingsmiddelen: Safety schoenen. De nieuwe site met actuele producten zoals acties en aanbiedingen op het gebied van arbeidsveiligheid.

Bereik je doel sneller dankzij functionele werkkleding

Functionele werkkleding van Mascot maakt veel dingen gemakkelijker. Dat is maar goed ook, want “Het werk doet zichzelf niet.” Perfecte werkkleding beschermt en biedt toch veel bewegingsvrijheid. Het is comfortabel en functioneel, het geeft optimale toegang tot ruime zakken, maar zorgt ervoor dat het keukengerei niet verloren gaat.

 • Weerbestendig : zeer elastische manchetten houden harde wind buiten. Waterafstotende ritssluiting, er kan geen druppel doorheen komen.
 • Diverse zakken : dubbele duimstokzak. Flexibel en comfortabel – ook bij het knielen en zitten. Ruime dijbeenzak met klittenbandsluiting en extra zak voor mobiele telefoon. Ruime achterzakken, afsluitbaar met klep en drukknoop. EN 14404 gecertificeerde kniezakken gemaakt van slijtvast Cordura. Binnenvak met ritssluiting, want: “Meer zakken, meer organisatie.”
 • Beugel : hamerlus van slijtvast Cordura. Dat blijft.
 • Kwaliteit : geborduurde labels van hoge kwaliteit vertegenwoordigen de merkkwaliteit van uw werkkleding.