Menu Sluiten

Disclaimer

Bij het gebruik van de website Alle-Bedrijfskleding gelden onderstaande voorwaarden en beperkingen. Door het bezoeken van de website gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Gebruik van informatie

De informatie op de website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Wij hebben de informatie met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd, maar kunnen niet garanderen dat de informatie volledig, juist en actueel is.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die ontstaat door het gebruik van de website of de informatie die daarop wordt aangeboden. Dit geldt ook voor schade die ontstaat door het verlies van gegevens of het niet correct functioneren van de website.

Wijzigingen

Alle-Bedrijfskleding behoudt zich het recht voor om de informatie op de website op elk moment te wijzigen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Links naar andere websites

Op de website Alle-Bedrijfskleding kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die ontstaat door het gebruik van deze websites.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten op de inhoud van de website Alle-Bedrijfskleding, zoals teksten, afbeeldingen, video’s en logo’s, liggen bij Alle-Bedrijfskleding of haar licentiegevers. Het is niet toegestaan om zonder toestemming van Alle-Bedrijfskleding de inhoud van de website te kopiëren, te verspreiden of op andere wijze te gebruiken.

Contact

Heeft u vragen over onze disclaimer? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en helpen u graag verder.