Menu Sluiten

Duurzame bedrijfskleding

Wist je dat de kledingindustrie de op een na grootste vervuiler ter wereld is? Dit is een van de redenen waarom u voor duurzame bedrijfskleding zou moeten kiezen. Er zijn verschillende stappen bij het maken van kleding. Deze stappen bepalen of het product echt duurzaam is. Mede daarom kiest u voor TBTB. Duurzame bedrijfskleding zorgt ervoor dat er minder vervuiling komt in de wereld. Daarom moet u kiezen voot duurzame bedrijfskleding voor een betere toekomst.

Waarom duurzaam?

Een andere reden om voor duurzaam te kiezen is het grote verschil tussen normale werkkleding en duurzame werkkleding of bedrijfskleding. Namelijk de stof die wordt gebruikt. De meest gebruikte stof voor kleding is normaal katoen. Om een ​​katoenplant te krijgen is er veel water nodig voor 8.000 kilo katoen, ongeveer 1 liter. Dit is genoeg water om iemand 10 jaar van drinkwater te voorzien, en dat water moet ergens vandaan komen. Door het water dat wordt gebruikt om kleding te maken, blijft er minder water over zodat mensen en dieren het beter kunnen gebruiken. Kies daarom voor duurzame kleding en drukwerk van TBTB.

Onze duurzame werkkleding bestaat voornamelijk uit biologisch katoen en gerecycled polyester. Biologisch katoen gebruikt nog steeds water, maar heeft als groot voordeel dat er geen chemicaliën worden gebruikt, waardoor het veel minder schadelijk is voor het milieu. Het polyester bestaat voornamelijk uit gerecyclede petflessen. Duurzame kleding kan duur zijn als je opzoek bent naar een goedkopere versie bekijk dan onze normale bedrijfskleding.

Mascot bedrijfkleding

Meestal koop je bedrijfskleding om het jaar en dat is zonde, maar met mascot hoeft dat niet. Mascot die produceert werkkleding die wel 4 jaar mee gaan. Wie wilt dat nou niet dan werkkledimngBekijk onze collectie aan bedrijfskleding van mascot. Je kan genoeg keuzes maken dus ga nu naar TBTB en verspil geen tijd.

Mascot bedrijfkleding