Menu Sluiten

Mascot bedrijfskleding

mascot bedrijfskleding omvat een grote selectie werk- en veiligheidsschoenen voor dames en heren. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en de kleding is geschikt voor vele branches. mascot bedrijfskleding staat voor slijtvaste werkkleding die functioneel en comfortabel is om te dragen.

Bekijk hier onze collectie aan Mascot bedrijfskleding.

mascot bedrijfskleding

Mascot werkkleding

Mascot werkkleding staat voor hoogwaardige werkkleding en veiligheidsschoenen voor dames en heren. Hier bij Alle bedrijfskleding vindt u de juiste Mascot werkkleding voor veel branches, die duurzaam en comfortabel is. mascot bedrijfskleding hecht veel waarde aan een hoge duurzaamheid, zodat u heel lang van uw kleding kunt genieten. Wij bieden werkbroeken en onderbroeken, werkshorts, werktruien, T-shirts, werkoveralls, werkjassen, werkoverhemden, thermokleding en bijpassende accessoires zoals petten, hoeden en kousen.

mascot werkkledij

Uiteraard hebben wij ook de juiste werkschoenen van het merk, zodat jij je op de best mogelijke manier kunt kleden met het merk. Er zijn ook veel mogelijke combinaties. Uiteraard houdt mascot werkkledij ook rekening met bijzondere weersomstandigheden; in de winter ook geschikte mascot werkkledij en werkhandschoenen. Mascot Climascot®-isolatie en Primaloft®-voering garanderen een optimale thermische isolatie. Als het regent, raden we Mascot waterdichte werkregenkleding aan met certificering EN 343; Zo is er ook windbestendige werkkleding en zijn er diverse korte broeken, onderbroeken en T-shirts geschikt voor de zomer.

mascot werkkledij

Veilig werken met werkkleding van Mascot

Heeft u gecertificeerde werkkleding nodig? Mascot heeft een grote selectie antistatische en vlam vertragende kleding met EN 16112- en EN 1149-certificering, evenals werkkleding met reflectoren met EN ISO 20471-certificering.

Mascot veiligheidsschoenen maken indruk met hun comfort en kwaliteit. Enkele van hun voordelen: teenbescherming, spijkerbescherming, teenbescherming, schokabsorptie, olie- en benzinebestendige zolen, ze zijn ook waterafstotend.

Mascot biedt ook werkkleding aan volgens de Oeko-Tex® Standard 100. Dit houdt onder meer in dat de materialen zijn gecontroleerd op stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid. Het is een internationaal erkende certificering.

Bij vragen kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice, wij adviseren u graag! Aarzel niet en stuur ons een e-mail naar verkoop@tbtb.nl of bel ons – we helpen je graag verder!

Personalisering van uw werkkleding van Mascot

Wij bedrukken of borduren uw Mascot-werkkleding: bijvoorbeeld met uw logo. Neem contact met ons op via het e-mailadres verkoop@tbtb.nl We sturen u direct een individueel aanbod.