Menu Sluiten

Oranje werkkleding bedrukken met logo

Met slijtvaste materialen, comfortabele snitten en ruimte voor gereedschap, is oranje werkkleding ontworpen om te voldoen aan de speciale behoeften van verschillende beroepsgroepen. Mode, veiligheid en praktische aspecten worden niet verwaarloosd als het om werkkleding gaat en daarom moet je met oranje werkkleding werken. Want dan ben je goed beschermd tegen vuil en kan je op je gemak je werk doen.

Werkbroeken combineren trendy chic met functionaliteit

Niet alleen vakmensen waarderen de voordelen van klassieke werkbroeken. Het robuuste materiaal van het slabbetje beschermt de bovenkleding tegen vuil en beschadigingen. Tegelijkertijd voorkomen de brede en verstelbare banden dat de broek wegglijdt. Werkbroeken met tailleband zijn vaak voorzien van een elastische band zodat de werkkleding ook goed zit als je op je knieën moet of voorovergebogen moet werken. De knieën van broeken zijn vaak versterkt met synthetische stoffen. Daarom is er een mogelijkheid om kniebeschermers in flappen te steken. Gereedschap dat u nodig heeft voor uw professionele activiteit, kunt u gemakkelijk binnen handbereik opbergen in de talrijke zakken van uw werkbroek. Bekijk onze werkkleding van Mascot.

Bekijk hier onze assortiment van reflectiebroeken,

oranje werkkleding bedrukken

Veiligheidsvesten en kragen voor meer veiligheid in het wegverkeer

In veel beroepen is het dragen van een veiligheidsvest wettelijk verplicht. Omdat het reflecterende vest onderdeel is van beschermende werkkleding, moet het voldoen aan exacte DIN-normen en veiligheidsvoorschriften. In het donker of bij slecht zicht moet deze werkkleding de drager duidelijk zichtbaar maken en beschermen tegen arbeidsongevallen. Ook moet u al een aantal jaren een veiligheidsvest in uw auto dragen. Niet alleen in de donkere maanden van het jaar kan uw kind met een waarschuwingshalsband veiliger naar school. Met onze high-vis kledingheldere signaalkleuren zorgen ervoor dat uw kind vroeg opgemerkt wordt door andere verkeersdeelnemers. De goed zichtbare vestkraag past bijvoorbeeld over elk kledingstuk en kan dankzij de grote uitsparing voor het hoofd ook door de allerkleinsten gemakkelijk worden aangetrokken.

Bekijk ook onze reflectiejassen,

oranje werkkleding met logo