Menu Sluiten

Regenbroek Werkkleding

Ben je op zoek naar Regenbroek Werkkleding om droog te blijven op natte dagen? Bij Alle-bedrijfskleding.nl hebben we een grote en gevarieerde selectie regenbroeken voor mannen. Wij dragen regenbroeken voor het vak, die waterdicht en winddicht, ademend en vlam vertragend zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u zich prettig voelt in uw Regenbroek Werkkleding, en regenkleding is hierop geen uitzondering. Hier op de website hebben we een goede selectie regenbroeken samengesteld in verschillende modellen en kwaliteiten, afhankelijk van aan welke eisen moet worden voldaan. Wij voeren regenbroeken van merken als andere toonaangevende merken voor regenkleding.

Bekijk onze regenbroek werkkleding.

Regenbroek Werkkleding

Functies van regenbroeken

Doe geen concessies aan het draagcomfort van je regenkleding. We hebben regenbroeken met een goed ademend vermogen, wat een belangrijke factor is voor je werkkleding. Goed ademend vermogen wordt gedefinieerd als vocht, dat wordt afgeleid door het membraan van je regenbroek wanneer je jezelf fysiek uitoefent. De MVP specificeert het ademend vermogen, dat, afhankelijk van de hoogte van de waarde, aangeeft hoe goed de regenbroek zweet afleidt. Hoe hoger het is, hoe beter het ademend vermogen.

Bij het zoeken naar een nieuwe regenbroek voor op het werk is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de waterkolom. Het laat je zien hoe waterdicht de regenbroek is. De waterkolommen zijn gemeten in mm. Hoe hoger de waterkolom, hoe waterdichter de regenbroek. We raden een waterkolom van 8.000 mm aan, evenals gelaste of verlijmde naden als we een hele werkdag in de regen verwachten.

Bij Alle-bedrijfskleding.nl hebben we een grote en gevarieerde selectie regenbroeken voor dames. Hier op de website vind je regenbroeken voor hoogwaardige werkkleding. Bekijk deze pagina en vind hier je regenbroek. Wij hebben goedkope restjes en nieuwe producten voor u online. Als je vragen hebt kan je contact met ons nemen wij helpen u graag verder.