Menu Sluiten

PMS Kleuren

Bij het bedrukken of borduren van uw bedrijfskleding is het belangrijk dat de kleuren van uw logo of tekst juist worden weergegeven. Daarom werken wij bij Alle-Bedrijfskleding met PMS-kleuren.

Wat zijn PMS-kleuren?

PMS staat voor Pantone Matching System. Het is een gestandaardiseerd kleurensysteem dat over de hele wereld wordt gebruikt in de grafische industrie. Door te werken met PMS-kleuren bent u verzekerd van een constante kleurweergave, ongeacht het materiaal of de druktechniek.

Kleurenkaart

Bij Alle-Bedrijfskleding beschikken wij over een uitgebreide PMS-kleurenkaart. Hierop staan meer dan duizend kleuren vermeld, die u kunt gebruiken om de kleuren van uw logo of tekst vast te stellen. Zo weet u zeker dat uw bedrijfskleding er precies zo uitziet als u voor ogen had.

Kleuren aanpassen

Indien gewenst, kunnen wij de kleuren van uw logo of tekst aanpassen aan de beschikbare PMS-kleuren. Onze specialisten beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw kleuren zo goed mogelijk te benaderen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste PMS-kleur voor uw bedrijfskleding? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder en adviseren u over de beste PMS-kleur voor uw bedrijfskleding. Zo weet u zeker dat uw bedrijfskleding er professioneel uitziet en dat uw logo of tekst perfect wordt weergegeven.