Menu Sluiten

Laat regenjassen bedrukken

Regenjassen bedrukken met logo zijn niet alleen praktisch, maar ook essentieel voor mensen die veel buiten zijn. Laat ons als clubmanager of ondernemer uw reclame op regenjassen drukken . U inspireert niet alleen uw clubleden en fans, maar ook uw medewerkers en klanten.

Denk maar aan:

  • Sportevenementen in de regen
  • Spelers en fans die niet nat willen worden
  • Als ondernemer heb je medewerkers die ook als het regent buiten werken
  • Klanten die bij regen van hun auto via de parkeerplaats naar uw kantoor moeten lopen.

Bekijk onze regenkleding in de shop:

Verbeter uw imago en reputatie als u stijlvolle regenjassen te laten bedrukken en distribueren onder uw clubleden, klanten en medewerkers. Veel clubs geven geen stijlvolle fankleding weg, ze verkopen het. We hebben een ruim assortiment jassen. Zolang u als ondernemer regenjack laat bedrukken voor reclamedoeleinden, kunt u de kosten fiscaal declareren.
Overtuig uzelf van ons goed gesorteerde, hoogwaardige textielassortiment voor bedrukking.

GROEPEN, FAMILIES EN VRIENDEN – REGENJASSEN MET PRINT

Tot onze klanten die unieke regenjassen laten bedrukken behoren niet alleen clubs en ondernemers, maar ook particuliere klanten zoals groepen, families en vrienden. U hoeft slechts onze minimale bestelhoeveelheid van 5 exemplaren te halen om regenj assen door ons te laten bedrukken. Je kunt veel meer plezier beleven als groep, familie en vrienden als je samen uniforme kleding draagt ​​voor buitenactiviteiten. Neem deel aan de creatie van het motief als u wilt dat wij samen regenjassen bedrukken. Ga gewoon naar onze shop om te bestellen. Selecteer de regenkleding om te bedrukken en voeg ze toe aan de winkelwagen. Mail het bestand met je logo en geef het printformaat en het printgebied van het design door. Na ontvangst van de bestelling maken we een digitale proef voor je, die we je ook per e-mail sturen. U heeft dan de kans om wijzigingen aan te brengen. Anders beginnen we direct na uw goedkeuring voor het bedrukken van de regenjassen.

REGENJASSEN BEDRUKKEN – HOOGWAARDIGE KWALITEITEN WACHTEN OP U

Aangezien veel van onze klanten regenjassen laten bedrukken voor hun medewerkers, klanten, clubleden of fans, bieden wij u altijd hoogwaardig textiel aan. Hoogwaardige stofmengsels geven u de robuustheid die u verwacht van textiel dat vaak moet worden gewassen. Bij het bedrukken van regenkleding gebruiken we alleen textieldrukinkten die ook aan deze eisen voldoen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat talloze wasbeurten uw regenjassen na het afdrukken kunnen beschadigen. Een regenjas nodig voor op de fiets? Berg deze dan goed op in een geschikte fietstas. Bekijk hier de beste fietstassen

PRINT REGENJASSEN

Regenjassen bedrukken – dat doen wij vakkundig voor u. Duurzame en chique logoprint voor bedrijven en clubs. Regenjassen voor dames, heren en kinderen in verschillende kleuren en kwaliteiten.