Menu Sluiten

Werkkledij geel

Wij bij Alle-Bedrijfskleding staan achter onze goede naam – als het gaat om werkkledij die geel moet zijn. Goedkoop maar duurzaam, u kunt hier waarschuwingsjassen en waarschuwingsbeschermingsbroeken krijgen van de gespecialiseerde aanbieder. Wij bij Alle-Bedrijfskleding geven de voorkeur aan waarschuwingsbeschermingskleding van de gespecialiseerde leverancier, want ervaring loont! Dit omvat professionele kleding / beschermende kleding.

Dit houdt verband met de kennis van de eisen van de arbeidswereld vanuit het oogpunt van veiligheid en gezondheid op het werk, terwijl tegelijkertijd de beschermende kleding wordt gedragen. Dit is ook te zien in de beschermende kleding met de competente ervaring van onze fabrikanten hoe het net zo zorgvuldig ontworpen is en verwerkt. Dit alles onderscheidt de werkkleding als waarschuwingsbeschermende kleding.

Klik voor meer informatie op werkkledij geel

werkkledij geel

Keuze uit een groot assortiment geel werkkleding

Of het nu gaat om werkjassen en werkbroeken, overalls en broeken, maar ook om professionele jassen of jassen – met de waarschuwingsbeschermingskleding krijgt u bescherming en geeft u een goed figuur in het dagelijks werk. Zorg ervoor dat u op tijd herkend kunt zijn terwijl u buiten werkt met de juiste waarschuwingsbeschermingskleding in de opvallende waarschuwingskleuren geel-marine, geel of waarschuwingsoranje. 

Bij het werken aan stromend verkeer is uw goede zichtbaarheid volgens EN 20471 een essentiële must. Beperk risicovolle tot levensbedreigende situaties door tijdig als werknemer herkenbaar te zijn met de waarschuwingsbeschermende kleding. Vaak kan een fractie van een seconde een bedreigende situatie onschadelijk maken, dankzij de juiste beschermende kleding. Met onze waterdichte en ademende anti-waarschuwingskleding houd je het risico om buiten te werken zo laag mogelijk.