Menu Sluiten

Waterdichte werkbroek

Een Waterdichte werkbroek is een must als je bij elk weer buiten werkt. Bij Alle-bedrijfskleding.nl hebben we een brede selectie waterdichte werkbroeken voor mannen, dus je zult er zeker een vinden die bij je past. Je kunt nooit zeker zijn van het weer en als het de hele dag regent, zijn waterdichte broeken een must op het werk buitenshuis.

Waterdichte werkbroeken zijn uitgerust met een uniek membraan dat regen en wind houdt, met de binnenlaag ademend voor optimaal comfort. Zo blijf je droog en warm en voel je je tegelijkertijd comfortabel.

klik voor meer informatie op waterdichte werkbroeken

waterdichte werkbroek

Functies van Waterdichte werkbroeken

Er zijn werkbroeken die niet alleen waterdicht zijn, maar ook een aantal andere functies en functies hebben. Je kunt waterdichte werkbroeken krijgen met verschillende zakken, zodat je altijd je gereedschap bij je hebt. Je kunt ze krijgen met verschillende zakken, zoals.B. afneembare tassen, extra zakken voor inch stick en mobiele telefoon, dijzakken of kniezakken voor kniespaarders als je veel op je knieën werkt. Je kunt ook waterdichte werkbroeken krijgen met een rits op je benen, waardoor je de mogelijkheid hebt om de broek over je laarzen te dragen om zo beschermd mogelijk te zijn tegen de wind en het weer.

Waterdichte werkbroeken zijn verkrijgbaar in zwart en marine, evenals fluorescerende kleuren met reflectoren zoals geel, oranje en rood. De laatste kleuren zijn geschikt voor u als u zichtbaar moet zijn in uw werk en werkkleding moet dragen met Hi-Vis-kenmerken die voldoen aan de EN 20471-certificering.

Waterdichte werkbroeken met comfort

Het belangrijkste is dat je werkbroek een hoog niveau van comfort biedt, zodat je ze de hele dag kunt dragen. Daarom vind je ook waterdichte werkbroeken met een hoog ademend vermogen. Werkbroeken met waterdichte eigenschappen zijn ingedeeld op waterdichtheid en ademend vermogen.

Voor uw comfort is het belangrijk dat u de juiste maat kiest. Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt voor je waterdichte werkbroek, kun je voor veel producten een maattabel vinden om je daarbij te helpen. Je vindt er ook een gids over hoe je jezelf goed kunt meten. Dus je krijgt de werkbroek die bij je past.

Kijk rond op de pagina en koop je volgende waterdichte werkbroek. Hier bij Alle-bedrijskleding.nl vind je altijd goedkope restjes en de laatste trends.