Menu Sluiten

Hoe moet ik mijn logo aanleveren?

Bij Alle-Bedrijfskleding bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfskleding te voorzien van een logo, bedrijfsnaam of tekst. Het aanleveren van uw logo of ontwerp is hierbij van groot belang. Hieronder leggen wij uit hoe u het beste uw logo kunt aanleveren.

Bestandsformaten

Wij accepteren logo’s in verschillende bestandsformaten, waaronder .jpg, .png, .eps en .ai. Voor het beste resultaat raden wij aan om het logo in een vector-bestand (zoals .eps of .ai) aan te leveren. Hierdoor kunnen wij het logo vergroten of verkleinen zonder verlies van kwaliteit.

Resolutie en afmetingen

Zorg ervoor dat het logo in de juiste resolutie wordt aangeleverd, dit houdt in minimaal 300 DPI. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de afmetingen van het logo. Bij voorkeur levert u het logo aan in de gewenste grootte waarin u deze op de bedrijfskleding wilt laten bedrukken of borduren.

Kleuren

Geef bij het aanleveren van uw logo ook duidelijk aan welke kleuren er gebruikt moeten worden. Het is belangrijk om de juiste kleurcodes te gebruiken om kleurverschillen te voorkomen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van uw logo? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies op maat. Zij kunnen u ook helpen bij het omzetten van uw logo naar het juiste bestandsformaat of bij het bepalen van de juiste kleurcodes.