Menu Sluiten

Beroepskleding bedrukken

Iedereen wil echt een professionele externe vertegenwoordiging bieden, toch? Wat doen we er niet aan; er is een leuke website, het personeel is geïnstrueerd om zo vriendelijk en meegaand mogelijk te zijn en werkt altijd schoon. Het bedrijfsvoertuig is geprint en er is een reclamebanner aan het bouwhek bevestigd. Dit zijn allemaal belangrijke punten, maar helaas worden de kleding vaak bewaard – een vergissing! Uniformen en bedrukte beroepskleding met logo is het visitekaartje van uw bedrijf – laat het niet aan uw collega’s over. In het ergste geval dragen uw medewerkers verschillende kleuren en vormen als werkkleding, die vies kan zijn of misleidende prints kan hebben. Hoe kan een klant een professionele indruk krijgen van uw bedrijf? Wij laten u zien wat belangrijk is als u werkkleding laat bedrukken!

bekijk voor meer informatie beroepskleding:

Beroepskleding

Het effect van bedrukte beroepskleding

Wees je bewust van het effect van beroepskleding met een logo, want een uniforme uitstraling lijkt niet alleen professioneel en betrouwbaar, maar verhoogt ook de herkenningswaarde aanzienlijk. Vergeet niet dat al uw medewerkers gekleed in een opvallende kleur zouden werken – het externe effect zou enorm zijn en iedereen in het dorp zou weten dat uw bedrijf weer in actie is! Bedrukte beroepskleding werkt niet alleen naar buiten, maar ook naar binnen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat groepen met uniforme, geschikte kleding efficiënter zijn. Daarnaast vergroot u het gevoel erbij te horen binnen uw personeelsbestand. Al met al betekent dit dat een investering in professionele werkkleding met een logo al iets kost, maar dit bedrag wordt meer dan gerechtvaardigd door een uitstekende manier van handelen. Verbeterde zichtbaarheid, verhoogde advertentiewaarde en verbeterde prestaties zijn misschien wel de beste argumenten voor uw bedrukte werkkleding.

Wat voor beroepskleding wil je?

Als je eenmaal hebt besloten om werkkleding te laten bedrukken, sta je geconfronteerd met het probleem van welke werkkleding een logo zou moeten hebben. De beste prijs-kwaliteitverhouding is kleding die duidelijk zichtbaar is, d.w.z. kleding die aan de bovenkant wordt gedragen of op ooghoogte wordt gedragen. Bijzonder populair zijn daarom bedrukte broeken en bedrukte jassen, evenals bedrukte werkshirts en bedrukte werkpolo’s, tijdens de warmere seizoenen.

De beroepskleding moet het gebied van uw branche zo zichtbaar mogelijk maken en moet afgedrukt of gekleurd zijn in uw dominante bedrijfskleur. Hoe meer zweet je werk induceert, hoe voorzichtiger je moet zijn om te vertrouwen op synthetische vezels, zoals . Polyester, omdat katoen als vezel zweet absorbeert in plaats van het naar buiten te transporteren. Zodra de katoenvezel verzadigd is, zie je het ook terug in het katoenen overhemd op de bekende plaatsen. Zorg ervoor dat de verwisselbare kleding klaar staat op het juiste uienslot, wat zorgt voor een hoge mate van flexibiliteit.