Menu Sluiten

Bedrukkingsmogelijkheden

Bij Alle-Bedrijfskleding kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met uw logo of tekst. Hieronder vindt u meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden die wij bieden.

Bedrukkingstechnieken

Wij maken gebruik van verschillende bedrukkingstechnieken om uw logo of tekst op de bedrijfskleding aan te brengen. De meest gebruikte technieken zijn:

  • Zeefdruk: bij deze techniek wordt de bedrukking met behulp van een zeefdrukraam op de kleding aangebracht. Zeefdruk is geschikt voor grotere aantallen en biedt een goede kwaliteit.
  • Transferdruk: hierbij wordt de bedrukking eerst op transferpapier geprint en vervolgens op de kleding aangebracht. Transferdruk is geschikt voor kleinere aantallen en biedt een goede kwaliteit.
  • Borduren: bij borduren wordt uw logo of tekst op de kleding geborduurd. Borduren biedt een zeer goede kwaliteit en is geschikt voor alle soorten bedrijfskleding.

Positie van de bedrukking

U kunt zelf bepalen waar de bedrukking of borduring op de bedrijfskleding wordt aangebracht. Meestal wordt het logo op de borst, rug of mouw geplaatst, maar andere posities zijn uiteraard ook mogelijk. Bij ieder product in onze webshop kunt u aangeven waar u de bedrukking of borduring wenst.

Kleuren van de bedrukking

Bij Alle-Bedrijfskleding kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken in elke gewenste kleur. U kunt zelf de kleur van de bedrukking kiezen, of deze laten afstemmen op de kleuren van uw logo of huisstijl.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste bedrukkingstechniek, positie of kleur? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder en adviseren u over de beste bedrukkingsmogelijkheden voor uw bedrijfskleding. Zo weet u zeker dat uw bedrijfskleding er professioneel uitziet en dat uw logo of tekst perfect wordt weergegeven.